PBL Installatie en Dakwerken - Velserbroek

Voor al uw Installatie & Dakwerkzaamheden. 
Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren en gebruiken alleen maar hoogwaardige en duurzame materialen.  Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in zowel nieuwbouw projecten maar ook in vervangende werkzaamheden van dakbedekking van zowel hellende als platte daken, dakkapel, aanbouw, schuur of garage.

En ook voor al uw installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden zoals:

  • Dakbeheer
  • Onderhoud
  • Bitumineuze dakbedekking
  • EPDM dakbedekking
  • PVC dakbedekking
  • Dakshingles
  • Dakpannen
  • Lood en Zinkwerk
  • Koperwerk 

* Wij geven 10 jaar garantie op onze werkzaamheden maar ook op onze materialen en werken uitsluitend met gecertificeerde producten.

** Wij zijn ook een erkend leerbedrijf **

Tevens Dak-Inspectie-Service. 

Dit houdt in:
Bent u van plan uw huis/pand te (ver)kopen maar u wilt weten of de dak/goot in orde is en u wilt/kunt niet zelf het dak op dan biedt Dak-Inspectie-Service de uitkomst. Wij inspecteren het dak voor u en maken hierbij ook foto's zodat u zelf kunt zien in wat voor staat uw dak/goot zich bevindt. Als er tijdens de inspectie kleine reparaties moeten worden uitgevoerd dan kunnen wij dat in overleg meteen repareren of schoonmaken.

Tot slot, ook niet onbelangrijk: U heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar te maken. Dat houdt de verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig. Kortom; wij maken graag een vrijblijvende offerte voor uw project, groot of klein. We horen graag van u.

* Op al onze offertes en werkzaamheden zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing    zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Een exemplaar van de Algemene Voorwaarden hebben wij bijgevoegd. Met het akkoord gaan van onze offertes verklaard U tevens akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden.

PROJECTEN

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze lopende en reeds gerealiseerde projecten. Kijk dus regelmatig op deze pagina voor actuele foto's van onze projecten en werkzaamheden.

Lees verder..

PRODUCTEN EN LEVERANCIERS

Kijk hier voor meer informatie over onze producten en leveranciers. Zie hier tevens een selectie van de door ons zorgvuldig geselecteerde leveranciers.

Lees verder..